Ekonomi

Ziraat Bankasından ev sahibi ve kiracılara özel kredi! Isıtma, yalıtım, aydınlatma ve beyaz eşya için nakit destek

Ziraat Bankası tarafından bireysel enerji verimliliği kredi kampanyası duyuruldu ve bu kampanyanın sloganı “Evinizin enerjisini değiştiren kredi Ziraat’te!” şeklinde oldu. Bu kredi kampanyasında yalıtım, ısıtma, aydınlatma, beyaz eşya gibi ihtiyaçlar için nakit verileceği belirtildi.

Ziraat Bankası tarafından bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Enerji verimliliğine yatırım yaparak uzun vadede tasarruf etmek isteyenlere özel; yalıtım, ısıtma, aydınlatma, beyaz eşya, mantolama ihtiyaçları için avantajlı kredi Ziraat’te!” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Bu kredi kampanyasına başvurular sadece Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılacaktır. Bunun yanı sıra istenilen ödeme seçenekleri ile esnek yapıya sahip olduğu belirtilen kredide 36 ay vade imkanı sağlandığı vurgulandı.

Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada Ziraat Bankasının kredi kullanan vatandaşlara Hayat Sigortası ürünü sunduğu ifade edildi.

KAMPANYA DAHİLİNDEKİ İŞLEMLER 

Bu kredi kampanyasının dahil olduğu işlemler ise banka tarafından şöyle belirtildi:

Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri

Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı

A sınıf performansa sahip beyaz eşyalar (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın, derin dondurucu, klima, kazan, termosifon vb),

Doğalgaz (kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri gibi doğalgaz dönüşüm sistemleri)

Verimli aydınlatma sistemleri (tasarruflu veya ledli aydınlatma cihazları)

Güneş enerjisi ile ısıtma ve sıcak su sağlayan sistemler (panel, kazan, tesisat, radyatör)