Ekonomi

Ziraat Bankasından emekliler için kampanya! Düşük faizli tüketici ve konut kredisi veriliyor

Ziraat Bankasından maaşını bankadan alan emekli müşteriler için yeni bir kredi kampanyası başlatıldı. Emeklinin artısı kredi kampanyası kapsamında emekli vatandaşlara tüketici kredisi, sıfır konut kredisi ve ikinci el konut kredisi verileceği belirtildi.

KAMPANYANIN AÇIKLAMALARI 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor, Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden kredi kullanabiliyor.” ifadeleri kullanıldı ve Ziraat Bankası tarafından örnek ödeme şöyle belirtildi:

ÖRNEK ÖDEME 

Tüketici kredisi kapsamında 20 bin lira kredi ve 36 ay vadede yüzde 1,75 faiz oranı ile aylık ödeme 797 lira oluyor. Sıfır konut kredisi kampanyasında 100 bin lira kredi 120 ay vade ve yüzde 1,50 faiz oranı ile aylık ödeme 1801 lira oluyor. İkinci el konut kredisine 100 bin lira kredi 120 ay vade ve yüzde 1,65 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1919 lira oluyor.

KREDİNİN DETAYLARI 

Kredinin detayları Ziraat Bankasından şöyle belirtildi:

“Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz faydalanabilecektir.

Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.”

Detaylar için TIKLAYIN.