EkonomiGündem

Ziraat Bankası’ndan açıklama: Şubeye gitmeye gerek yok!

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Banka, şubeye gitmeye gerek kalmadan müşterisi olan vatandaşlara özel avantajlarını duyurdu. Buna göre, Ziraat Bankası müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca Havale/EFT/FAST işlemlerine ücret ödemeyecek ve ilk yıl için Bankkart kredi kartı yıllık ücreti vermeyecek.

ZİRAAT BANKASI’NIN AÇIKLAMASI;

Online görüşme ile Müşterimiz olmanızı takip eden günden itibaren

1 yıl boyunca Havale/EFT/FAST işlemlerinden (EFT mesaj ücreti dahil) ücret alınmayacaktır.

İlk yıl için Bankkart kredi kartı yıllık ücreti uygulanmayacaktır.

Bankkart kredi kartı ile yapacağınız ilk alışverişiniz için 50 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

31.12.2021 tarihine kadar Uzaktan Müşteri Edinimi süreci ile müşterimiz olmanız ve Bankkart Mobil uygulamamızdan kampanyaya katılım sağlamanız durumunda, Bankamızdan ilk alacağınız Bankkart’ınızın kredi kartı özelliği ile 500 TL’ye ulaşan taksitli alışverişe 25 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

31.12.2021 tarihine kadar İnternet Şube veya Ziraat Mobil’den yeni açılacak olan 10.000 – 5.000.000 Türk Lirası vadeli mevduat hesaplarına Dinamik Hesap Faizi uygulanacaktır. Dinamik Hesap Faizi kampanyası ile ilgili bilgilere Dinamik Hesap Faizi kampanyası ile ilgili bilgilere ulaşmak için tıklayınızburadan ulaşabilirsiniz.

Kamu Bankaları ATM’lerinde “başka banka ATM’lerinde işlem yapılmasına ilişkin ücretleri” ödemeksizin işlem yapabilirsiniz.