EkonomiGündem

Ziraat Bankası’na ait Bankkart’ı olanlar hemen okusun: Bugünden itibaren geçerli olacak!

Ziraat Bankası’ndan yeni bir duyuru geldi. Bankkart sahibi vatandaşlar için sunulan avantajlara yenileri eklendi. Ziraat Bankası, yeni başlattığı kampanyası hakkında bilgiler verdi. Banka, bugünden itibaren düzenlediği kampanyası hakkında detayları açıkladı.

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine yönelik açıklama yapıldı. Banka, bugün bir kampanya başlattı. Kampanyaya katılanlara 7500 BolPuan hediye edilecek. Ziraat’ten alınan kampanya bilgilerine göre, Bankkart ile 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Pegasus’tan tek seferde yapılacak ilk 10.000 TL ve üzeri alışverişe 3 Ocak 2025 tarihine kadar geçerli Digiturk Sporun Yıldızı paketi; 31 Aralık 2024 tarihine kadar ikinci 10.000 TL ve üzeri alışverişe kış dönemine ait bir yurt içi uçak bileti değerinde 7.500 BolPuan hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASI DUYURUSU;

15 Nisan-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Pegasus’tan yapacağınız ilk 10.000 TL ve üzeri alışverişinizde;
Digiturk Sporun Yıldızı Paketi ve Eğlencenin Yıldızı Paketi aktivasyon kodunuz,

Kış dönemine ait bir yurt içi uçak bileti değerinde 7.500 Pegasus BolPuan kodunuz SMS ile iletilecektir.

7.500 Pegasus BolPuan kazanabilmeniz için SMS ile iletilen kodunuzu 31.12.2024 tarihine kadar Pegasus’tan yapacağınız ikinci 10.000 TL ve üzeri alışverişinizde kullanmanız gerekmektedir. 7.500 BolPuan, ikinci alışverişiniz ile aldığınız uçuşunuzdan 1 ay sonra yüklenecektir.

Digiturk Sporun Yıldızı Paketinize: Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier League, Fransa Ligue 1, Türkiye Basketbol Ligi, Almanya Bundesliga ve Trendyol 1. Lig, Ünlü isimler ve usta yorumcularla dolu beIN SPORTS kanalları, Formula 1’in olduğu Digitürk Sporun Yıldızı 3 Ocak 2025 sonuna kadar ücretsiz dahildir. Sezonun Oscar ödüllü, popüler filmleri, Emmy ödüllü birbirinden popüler ve güncel diziler, birbirinden popüler ve ödüllü içeriklerin olduğu belgesel ve çocuk kanalları olan Digitürk Eğlencenin Yıldızı Paketi (üyelik aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay boyunca) 31 Mayıs 2025 tarihine kadar ücretsiz hediye edilecektir.

Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya PEGASUS yazıp 4757’ye SMS göndererek katılabilirsiniz.

Digiturk hediye paket ve Pegasus BolPuan kodunuz; flypgs.com resmi web sitesinden ve Pegasus mobil uygulamasından Bankkart POS’u kullanılarak yapılacak işleminiz sonrası SMS ile iletilecektir.

Digiturk Hediye Paket Kodunuzun aktive edilmesi için Digiturk Müşteri Hizmetleri (0212) 473 73 73 veya (0212) 473 73 77 no.lu telefonları aranarak Ziraat Bankkart kampanyası kodu olduğu belirtilmeli ve ücretsiz üyelik işlemleri tamamlanmalıdır. Digiturk üyeliğine sahip müşterilerimiz hediye kodu aktive ettirmek için (0212) 473 73 77 no.lu telefonu aramalıdır.

4 Ekran (Smart Tv + Web + Cep + Tablet) Sporun Yıldızı Paketi’nin aktive edilmesi durumunda ilgili içerikler beinconnect.com.tr ve beIN connect uygulamalarında izlenebilecektir. İçeriklerin Smart TV’den de izlenmesi mümkün olacaktır. Paket kodunuz sadece beinconnect servisi için geçerlidir.

Üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalandırılır.

Paket şifreleri nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.

Bankkart’ınız ile hediye kodu kullanarak Pegasus’ta yapacağınız ikinci 10.000 TL ve üzeri alışverişinizde ilave 7.500 BolPuan kazanmak için Pegasus BolBol üyesi olmanız gerekmektedir. Sadece Pegasus BolBol üyesi adına yapılan alışverişlerde ilave BolPuan kazanımı gerçekleştirilecektir.

Kazanacağınız 7.500 BolPuanınızı; Pegasus BolBol hesabınıza yüklendikten sonra, BolPuanlar geçerliliğini koruduğu sürece (puan kazanımından itibaren 2 yıl boyunca) istediğiniz zaman yurt içi veya yurt dışı uçak bileti alımlarınızda kullanabilirsiniz.

Kodun verildiği işlemin iptali ve iadesi halinde verilen kod iptal edilecektir.