Ekonomi

Ziraat Bankası, TEB Bankası, Enpara.com, Garanti Bankası duyurdu: Ücret alınmıyor!

Kamu ve özel banakların kredi kartı aidat ücretlerinden şikayet eden vatandaşlar, aidatsız kart araştırmaları yapıyorlar. Ziraat Bankası, TEB Bankası, Enpara.com, Garanti Bankası resmi internet sayfaları üzerinden yaptıkları yazılı açıklamalar ile aidatsız kredi kartlarını duyurdular. İşte bankalar tarafından yapılan kredi kartı açıklamaları…

Türkiye’de artan kredi kartları aidatları vatandaşları kampanyalı kredi kartlarına yönlendirdi. Bu nedenle bir çok kişi internet sayfaları üzerinde kredi kartı aidatı almayan bankaları araştırıyorlar. Ziraat Bankası, TEB Bankası, Enpara.com, Garanti Bankası tarafından yapılan ücretsiz kart açıklamalarını haberimizde derledik.

Ziraat Bankası

Bankkart Genç öğrencilere verilen bir karttır.

Anlaşmalı üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip indirimlerden yararlanabilirsin.

Kredi kartı özelliği ile yaptığın alışverişlerden kazandığın puanlarını anlaşmalı üye işyerlerinde alışverişlerinde harcayabilirsin.

Temassız işlemlerinizi, Bankkart’ınızın kredi kartı özelliği açık ise kredi kartı özelliğinden, kapalı ise banka kartı özelliğinden 250 TL’ye kadar şifresiz, 250 TL ve üstü için şifreli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Kredi kartı özelliği ile günün her saatinde nakit avans çekebilirsin.

Kartın ücretsizdir.

TEB Bankası

Mastercard logolu TEB Sade Kart’ınızı yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.

Günlük nakit çekme limitleri dahilinde tüm TEB ATM’lerinden ve diğer Banka ATM’lerinden kredi kartı kullanılabilir nakit limitiniz dahilinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

TEB Sade Kart’ın sadece peşin ödeme yapma özelliği bulunmaktadır.

100 TL ve üzeri peşin harcamanızı dilerseniz faizi karşılığında 3-6-9-12 taksitle ödeyebilir yada 30-60-90 gün öteleyebilirsiniz.

TEB Sade Kart’ınızın son kesilen ekstresinin en az 1.000 TL olması ve hafta içi 100 TL ve üzeri harcama yapmanız durumunda, haftasonu yapacağınız sinema ve tiyatro bilet harcamalarınızda
%50 indirim kazanabilirsiniz.*

Ekstrelerinize Dijital Ekstre olarak CEPTETEB Internet Şubesi’den ya da CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan kolaylıkla ulaşabilir ve ekstrelerinizi cihazınıza pdf olarak indirerek kaydedebilirsiniz. CEPTETEB İnternet Şubesi ve CEPTETEB Mobil Uygulaması’na giriş için gerekli olan parolanız yoksa ya da parolanızı unuttuysanız, Parolamı Al/Unuttum tıklayarak yeni parolanızı hemen oluşturabilirsiniz.

Nakit avans çekmenin yanı sıra, tüm banka kartı işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.
0850 200 0666 no’lu iletişim merkezimizden ve en yakın TEB şubesinden başvuru yapabilirsiniz

Enpara.com

Enpara.com Kredi Kartı aidatsız bir kredi kartıdır. Ömür boyu aidat almayacağımızı sözleşmemizde de belirtildi.
QNB Finansbank ile anlaşmalı üye iş yerlerinden anında taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca, her ay 3 harcamanızı toplamda 3.000 TL’ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden sonradan taksitlendirilebilirsiniz.

Garanti BBVA

Bonus Flexi kredi kartı ile yıllık kart ücreti ödemeden (aidatsız) Türkiye’nin en yaygın işyeri ağında bol taksit ve bol bonus fırsatlarından yararlanın! Bonus Flexi ile 250.000’i aşkın Bonus üye işyerinde alışverişlerinizde bonus kazanır ve kazandığınız bonusla dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilirsiniz.