Ekonomi

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat: 31 Ağustos’a kadar hesaplara 250 TL yatacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesinde başlattığı kampanyayı duyurdu. Banka açıklamasında, Bankkart’a özel Tatilsepeti’nden tek seferde yapılacak 4.500 TL ve üzeri peşin harcamalara 250 TL Bankkart Lira fırsatı sunulacak. Söz konusu kampanya 31 Ağustos tarihinde son bulacak.

Ziraat Bankası kartı olanlar için bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada, Bankkart’a özel Tatilsepeti’nde 4.500 TL ve üzeri Peşin işlemlere 250 TL Bankkart Lira fırsatı sunulacak. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye SMS göndermesi gerekmektedir.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI

Bankkart a özel Tatilsepeti’nden tek seferde yapılacak 4.500 TL ve üzeri peşin harcamalara 250 TL Bankkart Lira veya taksitli işlemlerde geçerli 4 ay erteleme fırsatı sunulacaktır.

Bankkart Lira, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Tatilsepeti’nden 01.03.2021 ile 31.08.2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 4.500 TL ve üzeri peşin işlemlere geçerli olacaktır.

4 AY ERTELEME, Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Tatilsepeti’nden 01.03.2021 ile 31.08.2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 4.500 TL ve üzeri taksitli işlemlere geçerli olacaktır.

Kampanyaya Bankkart Mobil,www.bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.

SMS ile kampanyaya katılmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışverişlerin Bankkart özellikli POS/SanalPOS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamazlar.

Erteleme ve Bankkart Lira işlem anında kartlara yansıtılacak olup, sonradan erteleme veya Bankkart Lira yüklemesi yapılmayacaktır.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 250 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Erteleme kampanyası 4.500 TL ve üzeri taksitli işlemler için geçerli olacaktır. Taksit ve erteleme sayısının toplamı BDDK’nın belirlemiş olduğu yasal sınırı aşamayacaktır.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilecektir.

Kampanya, www.tatilsepeti.com ‘da kampanyanın geçerli olduğu belirtilen yurtiçi otel, tur, Kıbrıs ve Gemi için yapılan rezervasyonlarda geçerlidir.Uçak bileti alımları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Ödül kazanımı sonrasında yapılan işlemin iptal veya iade edilmesi durumunda kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.

Ziraat Bankası ve Tatilsepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.