EkonomiKamu

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat: 13 Ağustos tarihinde son bulacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden başlattığı kampanyayı duyurdu. Banka açıklamasında, Bankkart ile araç kiralama, seyahat ve konaklama sektörlerinde 100 TL iade fırsatı sunulduğunu belirtildi. Kampanya 13 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında yapılan harcamalarda geçerli olacak. Bu kapsamda, bir müşteriye kampanya döneminde iade edilebilecek azami tutar 100 TL ile sınırlıdır.

KAMPANYANIN KOŞULLARI;

Kampanyaya Bankkart Mobil’den katılım sağlanabilecektir.

Kampanya 13 Temmuz – 13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak harcamalar için geçerli olacaktır.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart Üye İşyerlerimizden 2.000 TL’ye ulaşan araç kiralama, seyahat ve konaklama harcamalarına 100 TL iade kazanabilecektir.

Bir müşteriye kampanya döneminde iade edilebilecek azami tutar 100 TL ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamına girecek işlemlerin, sistemde tanımlanmış olan sektör bilgisi araç kiralama, seyahat ve konaklama faaliyetlerini içeren üye iş yerlerinden yapılması gerekmektedir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın banka kartı ve kredi kartı özellikleri ile yapılacak işlemlerin toplamı dikkate alınacaktır.

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler ve kartlı mobil ödemeler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme, para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya dahil olmuş işlemlerin iade edilmesi durumunda müşterinin kredi kartına/banka kartının ana hesabına yapılan iade de geri alınacaktır. Bu tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyaya sadece bir kez katılım sağlanabilecektir.

İade işlemi 27 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.