Ekonomiİzmir Haberleri

Ziraat Bankası İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere seslendi: Karabağlar’da geniş daire 950 bin TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KARABAĞLAR’DA 117 METREKARELİK SATILIK DAİRE!

Intengo platformu ile anlaşmaya varan Ziraat Bankası, platform üzerinden düzenlemiş olduğu ilk İzmir ihalesinde Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Karabağlar ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün bir daire olduğunu belirten Ziraat Bankası, toplam kullanım alanı 117 metrekare olarak ölçülen dairenin tam hisse ile satışta olduğunu ifade etti. İhale başlangıç bedelini 952 bin 500 TL olarak belirleyen kamu bankası, teminat bedelini 57 bin 150 TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KARABAĞLAR’DA 128 METREKARELİK SATILIK DAİRE!

Intengo platformu ile anlaşmaya varan Ziraat Bankası, platform üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci İzmir ihalesinde Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Karabağlar ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün bir daire olduğunu belirten Ziraat Bankası, toplam kullanım alanı 128 metrekare olarak ölçülen dairenin tam hisse ile satışta olduğunu ifade etti. İhale başlangıç bedelini 950 bin TL olarak belirleyen kamu bankası, teminat bedelini 57 bin TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KARABAĞLAR’DA 135 METREKARELİK SATILIK DAİRE!

Intengo platformu ile anlaşmaya varan Ziraat Bankası, platform üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü İzmir ihalesinde Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Karabağlar ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün bir daire olduğunu belirten Ziraat Bankası, toplam kullanım alanı 135 metrekare olarak ölçülen dairenin tam hisse ile satışta olduğunu ifade etti. İhale başlangıç bedelini 1 milyon 160 bin TL olarak belirleyen kamu bankası, teminat bedelini 69 bin 600 TL olarak duyurdu.