Ekonomi

Vakıfbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası’ndan 20 Bin TL’ye kadar Nakit Avans fırsatı

Devlet Kamu bankaları ile özel bankalar müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için esnek ödeme planlarına sahip taksitli nakit avans fırsatları sunmaya başladılar. İş Bankası, Ziraat Bankası, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve Vakıfbank 5 bin liradan 20 Bin TL’ye kadar taksitli nakit avans kredileri vermeye başladı.  İşte bankaların sunduğu fırsatlar.

Ziraat Bankası Taksitli Nakit Avans Kredisi

Ziraat Bankası da müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; “taksitli nakit avans” kredi fırsatıyla karşımıza çıkıyor. Eğer siz de Ziraat Bankası müşterisiyseniz Bankkart aracılığıyla, 12 aya varan vade fırsatıyla ücretsiz bir şekilde taksitli nakit avans kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Ziraat Bankasının taksitli nakit avansına da kolaylıkla başvurabiliyorsunuz.

Elbette Ziraat Bankasının sunmuş olduğu bu taksitli nakit avansın bazı özellikleri mevcut. Bankkart kartınız ile ATM’lerden aynı gün içinde en az 100 TL, en fazla ise 10 bin TL para çekebiliyorsunuz. Geri ödemeler ise kartınızın dönem borcuna ekleniyor ve 12 aya varan vade seçenekleri ile taksitlendirebiliyor.

QNB FinansBank Taksitli Nakit Avans

Acil nakit desteğine ihtiyacınız olduğunda QNB FinansBank her zaman yanınızda! Taksitli nakit avans işlemlerinize; mobil bankacılığı üzerinden hızlıca başvurabilir ve QNB FinansBank ATM’lerinden hızlıca nakit avansınızı alabilirsiniz. QNB Finansbank’tan en az 300 TL en fazla ise 15 bin TL olarak nakit avansınızı alabilirsiniz. Geri ödemeler ise 6, 9 ve 12 aya varan taksitlerle yapılıyor. %1,98 düşük faiz oranıyla taksitli nakit avansınızı istediğiniz gibi geri ödeyebiliyorsunuz.

Ödeme planı ise, 5 bin TL üzerinden 12 ay taksitle hesapladığımıza göre; toplam ödeyeceğiniz tutar 5,805 TL. Her ay ödenecek taksit tutarı ise 483 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yani tüm masraflarla birlikte 805 TL ek ücret ödüyorsunuz.

VakıfBank Nakit Avans

VakıfBank müşterileri de ATM’lerden nakit avans çekebiliyor ve 12 ay taksitle geri ödeyebiliyor! VakıfBank Worldcard kartına sahip olan müşteriler tüm ATM’lerden 7/24 nakit avans çekebilir. Başvurular ise çağrı merkezi, mobil bankacılık, internet bankacılğı ve VakıfBank şubelerinden yapılıyor. Bireysel Kredi kartı için ATM’lerden günlük nakit çekim limiti 4.000 TL, BusinessCard ve TarımKart için ATM’lerden günlük nakit çekim limiti 10.000 TL olarak belirlenmiş durumda. Faiz oranı ise %1,98.

İş Bankası Nakit Avans

İş Bankası’sında Maximum karta sahip olanlar tek tık ile 300 TL’den 5000 TL’ye kadar nakit avans kullanma şansına sahip oluyorlar. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından başvuru yapılması halinde, tüm Türkiye’deki ATM’lerden 5000 bin TL’ye kadar nakit avans alabilen Maximum kartlılar, ayrıca 12 ay vadeye kadar geri ödeme şansına sahip.

5000 bin TL ve 12 ay taksitle alınan nakit avansın ödeme planı ise şu şekilde; aylık ödeyeceğiniz tutar 483,78 TL. İş Bankasına faiz ve masraflar dahil ödeyeceğiniz toplam tutar ise 5.805,36 TL.

Garanti Bankası Taksitli Nakit Avans

Garanti Bankası ise tam 20 bin TL’ye kadar nakit avans fırsatı sunuyor! İster mobil bankacılık isterseniz de internet bankacılığı üzerinden yapacağınız başvurular sonucunda 500 TL’den 20 bin TL’ye kadar para çekebiliyorsunuz. Üstelik %1,98 faiz oranıyla! Geri ödemeler ise en az 5 taksit, en fazla ise 12 taksit olarak belirlenmiş durumda. Türkiye’nin her yerinden Garanti Bankası kartınız varsa; kredi kartınız sayesinde 20 bin TL’ye kadar acil nakit ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz!