Ekonomi

Ziraat Bankası hemen başvuranlara 5 bin TL veriyor: Aylık geri ödemesine çok şaşıracaksınız!

Türkiye’de pandemi sürecinde verdiği krediler ile vatandaşlara destekler sağlayan Ziraat Bankası, normalleşme döneminde de kredi vermeye devam ediyor. Kamu bankası nakit para ihtiyacı olanlara uygun faiz oranı ile kredi verdiğini duyurdu. Bankadan 5 bin TL tüketici kredisi çeken bir vatandaş aylık sadece 193,28 TL geri ödeme yapacak.

Geçtiğimiz sene vatandaşlara 6 ay geri ödemesiz bireysel temel ihtiyaç destek kredisi veren Ziraat Bankası, bu sene de uygun finansmanlı krediler veriyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan banka, “ 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” İfadelerini kullandı.

Özellikler

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

Ziraat Bankası’ndan 5 bin TL çeken vatandaşlara aylık %1,59 faiz oranı uygulanıyor. Böylece kişinin 36 boyunca her ay ödeyeceği miktar 193,28 TL olarak hesaplanıyor. Ziraat Bankası söz konusu kredi için yıllık maliyet oranını ise %25.9407 olarak belirtti.