Genel

Ziraat Bankası duyurdu: 3 adet Renault Megane satışa çıkarıldı! En pahalısı 465 bin TL!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen rekor seviyelerin ardından aralık ayı itibari ile zamlanmaya başlayan ikinci el ve sıfır kilometre araç fiyatları, kısa bir süre içerisinde fahiş rakamlara ulaştı. Tüketicilerin karşılamakta zorluk çektikleri seviyelerde satışa sunulan araç modelleri, ocak ayına girilmesi ile birlikte etkisini iyice hissettirmeye başlayan çip krizinden ötürü yeniden zam almaya başladı.

Bir süredir otomotiv sektörünü direkt olarak etkileyen bu faktörlerin varlıklarının devam ediyor oluşu, yeni dönemde kendi aracına sahip olmanın hayalini kuran vatandaşların ellerini kollarını bağladı. Bu noktada devreye giren kamu bankası Ziraat Bankası, yönetimi kendi elinde bulunan yasal ihale platformu aracılığı ile 3 adet araç için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2018 MODEL RENAULT MEGANE İLANI!

Ziraat Bankası kendisine ait olan araç satış platformu üzerinden yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Söz konusu ihaleye konu olan aracın 2018 model Renault Megane olduğunu ifade eden Ziraat Bankası, ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası 2018 model Megane’ın gri renkte olduğunu ve dizel olduğunu belirtti. Otomatik vitesli olan araç için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 465 bin TL olarak açıklayan banka, teminat bedelini 27 bin 900 TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İKİNCİ 2018 MODEL RENAULT MEGANE İLANI!

Ziraat Bankası İstanbul ilinde bulunan bir 2018 model Megane için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihaleye konu olan aracın diğeri ile aynı özelliklere sahip olduğunu belirtirken, bu kez ihale başlangıç bedelinin 485 bin TL, teminat bedelinin ise 29 bin 100 TL olduğunu bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2017 MODEL RENAULT MEGANE İLANI!

Ziraat Bankası 2017 model Megane için düzenlediği ihalenin ayrıntılarını da tüketiciler ile paylaştı. Banka gri renkli, otomatik vites araç için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 475 bin TL, teminat bedelini ise 28 bin 500 TL olarak bildirdi.