EkonomiGündem

Ziraat Bankası duyurdu: 2 gün içinde yapılırsa hesaplara para yatacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Kampanyanın detayları açıklandı. 2 gün içinde kampanyaya katılanın hesabına Bankkart lira yatacak. Buna göre, Bankkart ile kitap ve kırtasiye sektörlerinde tek seferde 250 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL, toplamda 75 TL Bankkart Lira verilecek. Söz konusu kampanyaya katılım 2 gün sonra bitecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanya 1 Eylül – 15 Ekim 2021 tarihleri için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil’den katılım sağlanmalıdır.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart üye işyerlerimizden kitap ve kırtasiye sektörlerinde tek seferde 250 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL Bankkart Lira, toplamda 75 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 75 TL ile sınırlıdır.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler toplamı dikkate alınacaktır.

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, karta para yükleme ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Lira’lar geri alınacaktır.

Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyaya sadece bir kez katılım sağlanabilecektir.

Kazanılan Bankkart Lira’lar 01 Kasım 2021 tarihinde yüklenecektir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.