Ekonomi

Ziraat Bankası çalışanlar için duyurdu: Günde 25 TL taksit ile 20 bin TL veriliyor!

Salgın sürecinde bir çok çalışan nakit ihtiyaçları için bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya başladılar. Ziraat Bankası maaşını Ziraat’ten alan çalışanlar için flaş bir kredi kampanyası duyurusunda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, günde 25,372 TL taksit ile 20 bin TL ödeme alınabilecek.

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, maaş ödemelerini Ziraat Bankası’ndan alan çalışanlar Çalışanın Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Bu kapsamda ayda 761,16 TL ödeme ile 20 bin TL kredi alınabileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası kampanya detayları:

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.
Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan çalışanlar faydalanabilecektir.

Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.