Ekonomi

Ziraat Bankası banka kartı olan herkes için açıklandı: Eğer başınıza gelirse hemen bunu yapmanız gerekiyor!

Türkiye’de Ziraat Bankası müşterisi olan binlerce kişi bulunuyor. Banka kart sahiplerinin başına zaman zaman talihsiz durumlar gelebiliyor. Bu durumda kart sahibi ne yapması gerektiğini internet sayfaları üzerinden araştırıyor.

Ziraat Bankası müşterisi olan vatandaşlar kartlarını kayıp ettikleri veya çaldırdıkları durumda ne yapmaları gerektiğini merak ediyor. Banka internet sayfası üzerinden kartlar ile ilgili en merak edilen soruların cevaplarını yayınladı.

Kartınızı kaybederseniz bunu yapmanız gerekiyor

En kısa sürede 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezi hattımızı arayarak kayıp çalıntı menüsünden bilgi vermeniz gerekmektedir.

Kart şifresini unuttuysanız

İnternet Şubesi, Ziraat Mobil, Bankkart Mobil uygulaması ve 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz aracılığıyla kartınız için yeni şifre belirleyebilirsiniz. Unutmayın, eğer Bankkart’ınızın kredi kartı uygulaması da aktif ise ve ATM dışında bir kanaldan kart şifresi belirlemeniz halinde kartınızı öncelikle bir Ziraat Bankası ATM’sine takarak oluşturduğunuz önceden oluşturduğunuz şifre ile giriş yapıp, her iki uygulamanın şifresini ortak hale getirmelisiniz.

ATM kartınızı alıkoyduysa

Bankkart’ınızın ATM’de alıkonması durumunda Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonunuza SMS gönderilerek yapılacak işlemlere ilişkin bilgilendirme yapılacaktır.