EkonomiGündem

Ziraat Bankası ATM’lerinden emekli maaşı çekenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Ziraat Bankası’ndan milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir açıklama geldi. Banka, emekli promosyon kampanyasını duyurdu. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan ya da emekli maaşını Ziraat’e taşıyanlara 5 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak. Ödeme miktarı alınan maaşa göre değişiyor.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, emekli maaşını Ziraat’ten alanlara 5 bin TL’ye kadar ödeme yapılacağı belirtildi. Promosyon ödemesine başvuru yapmak isteyenler de şubelerden, internet şubelerinden yapabiliyor.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Başvurular 18.10.2022 tarihi itibari ile başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası aracılığıyla alan müşteriler promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacağına dair başvuruda bulunması gerekiyor.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Şubeler,

İnternet Şubesi,

Ziraat Mobil (Uygulamanın güncellenmesi gerekmektedir.)

ATM’ler,

SMS

aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası”nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.