Ekonomi

Ziraat Bankası 300 TL ve üzeri alışverişler için duyurdu: 30 Haziran’a kadar uygulanacak!

Corona virüsü salgını sürecinden bir çok kampanya düzenleyen Ziraat Bankası beyaz eşya almak isteyenler için duyuruda bulundu. Kamu bankası tarafından yapılan açıklamada, 30 Haziran 2021 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri 7-10 taksitli işlemlerde +2 taksit fırsatı tanınacağı bildirildi.

Ziraat Bankası beyaz eşya almak isteyenler için fazladan taksit imkanı tanıyor. Özellikle evlilik hazırlığında olanları sevindiren kampanya ise 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak. İşte Ziraat Bankası tarafından sağlanan kredi kampanyasının detayları

Beyaz Eşya ve Ev Aletleri kampanya özellikleri

Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen +taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmamaktadır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.

Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri sektöründe yer alan Bankkart üye işyerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri 7-8-9-10 taksitli işlemlerde +2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri 7-10 taksit arası işlemlerde seçmeli olarak +2 taksit fırsatı sunulmaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.

Artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle Bankkart yetkili üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 7-10 taksit arası işlemlerde geçerlidir.