GündemKamu

Ziraat banka ve kredi kartı olanlar dikkat: 500 TL kartınıza yüklenecek!

Ziraat banka ve kredi kartı olanlara duyuru yapıldı. Ziraat Bankası resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre Gürgençler’de 10.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL Bankkart Lira verileceği açıklandı.

15 Haziran – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Gürgençler’in fiziki mağazalarında ve sanal mağazasında (www.gurgencler.com.tr) 10.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize anında 500 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya Koşulları:

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Gürgençler mağazalarından tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde anında 500 TL Bankkart Lira verilecektir.
Kampanya 15 Haziran – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olup alışveriş yapmadan önce kampanyaya Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekmektedir.
Bir müşteri kampanyadan tek seferlik yararlanabilecektir.
İşlemlerin Bankkart POS cihazlarımızdan yapılması gerekmektedir.
Alışveriş tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.
Kampanyadan kurumsal ve bireysel kart sahibi müşterilerimiz yararlanabilecektir.
Bankkart ile yapılan işlemin iptal/iade edilmesi halinde o işlem için kart sahibine verilen 500 TL Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterimizin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Gürgençler Bilişim İletişim İç ve Dış Ticaret A.Ş. kampanya koşullarında değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.