EkonomiKamu

Ziraat Banka kartında adı soyadı yazanlar dikkat: Market alışverişlerine para verilecek!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden Metro Marketler ile ilgili kampanya başlattığını bildirdi. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden 7 Nisan 2022 – 11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Metro Marketler’de Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL Bankkart Lira verileceğini duyurdu.

Kampanya Koşulları:

Metro Marketler’de Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Kampanyaya Katıl” butonu tıklanmalı veya “METRO” yazarak 4757’ye SMS gönderilmelidir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanıp tüm kampanya şartlarını yerine getirmesi halinde en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.

Kampanyaya Bankkart Lira kullanımları, tütün/içki ürünü alışverişleri ve kontör alışverişleri dahil değildir.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

SMS ile kampanyaya katılacak kart sahiplerinin Ziraat Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir.

Ek kartlar ile yapılacak harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Ödül kazanabilmek için kampanya dönemi içerisinde kampanyaya katılım işlemi gerçekleştirilmelidir.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 23 Mayıs 2022 tarihinde yüklenecek olup, 30 Haziran 2022 tarihine kadar sadece Metro Marketler’de kullanılabilir, bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Kampanyadan sadece bireysel kart sahibi Bankkart müşterileri yararlanabilir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Metro Marketler kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.