GündemKamu

Ziraat Banka kartı olanlar dikkat! Son 3 gün

Ziraat Bankası banka kartı olan vatandaşlara duyurdu. Ziraat Banka Kartı olan vatandaşlara 750 TL’lik her harcamada 25 TL toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanacağı bildirilirken kampanyanın bitişinin ise 3 gün sonra olacağı bildirildi.

3 GÜN SONRA BİTECEK

Kampanya 1 Temmuz – 26 Temmuz 2021 tarihleri için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil’den katılım sağlanabilecektir.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile yapılacak 750 TL’ye ulaşan her harcamaya 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
Harcama tutarı için Bankkart’ın banka kartı ve kredi kartı özellikleri ile yapılacak işlemler toplamı dikkate alınacaktır.

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler ve kartlı mobil ödemeler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme, para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya dahil olmuş işlemlerin iade edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Lira’lar geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyaya sadece bir kez katılım sağlanabilecektir.

Kazanılan Bankkart Lira’lar 10 Ağustos 2021 tarihinde yüklenecek ve süre kısıtlaması olmadan kullanılabilecektir.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.