GündemKamu

Ziraat banka kartı olanlar dikkat! 50 TL verilecek

Total benzin istasyonlarından ziraat banka kartı ile alışveriş yapanlara özel kampanya gerçekleştirildi. 14 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TOTAL istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 50 TL Bankkart Lira verileceği öğrenildi.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyanın geçerli olabilmesi için alışverişten önce kampanya katılımı sağlanması gerekmektedir.
Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.

SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin TOTAL yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörlerine ait numaralardaki cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait numaralar 905327524757’ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere yapılan işlem sonrası Bankkart Lira’lar anında yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Lira’lar 15 Eylül 2021 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TOTAL istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaktır.

Aynı gün içerisinde yapılacak 150 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Bankkart POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

15 Eylül 2021’e kadar kullanılmayan Bankkart Lira’lar 16 Eylül 2021 tarihinde geri alınacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Total kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bankkart anlaşmalı TOTAL istasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.