EkonomiGündem

Ziraat Banka kartı olanlar dikkat: 3 gün süre verildi!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden Ziraat Banka kartı olan vatandaşlara 3 gün süre kaldığını duyurarak 31 Mart 2022 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 2.000 TL ve üzeri 6-16 taksitli işlemlerde +2 taksit fırsatı sunacağını bildirdi. Kampanyanın bitiş tarihi 31 Mart olarak açıklanırken kampanya hakkında detaylı bilgi verildi.

Turizm ve Seyahat sektöründe yer alan Bankkart üye işyerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 2.000 TL ve üzeri 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 taksitli işlemlerde +2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 2.000 TL ve üzeri 6-16 taksit arası işlemlerde seçmeli olarak +2 taksit fırsatı sunulmaktadır.
Artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle Bankkart yetkili üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri 6-16 taksitli işlemlerde geçerlidir.
Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
Kampanyadan faydalanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.
Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmamaktadır.
Taksit sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşamayacaktır.
Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.