GündemKamu

Ziraat Banka Kartı kullananlara önemli duyuru: Hemen başvurun! Son gün 30 Eylül

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden banka kartı kullanan vatandaşlarına özel kampanyayı duyurarak “30 Eylül 2021’e kadar kredi kartınız ile aşağıdaki koşulları sağladığınız takdirde İnternet Şube hesabı faiz oranına ek yıllık %1,00 faiz kazanabilirsiniz” açıklamalarında bulundu.

KAMPANYA KOŞULLARI;

Kampanya 01 Temmuz 2021 – 30 Eylül 2021 tarihleri için geçerli olacaktır.

Son döneme ait Bankkart ekstresine yansıyan satış harcamalarının toplamı 4.000 TL ve üzeri olduğunda, İnternet Şube veya Ziraat Mobil’den açılacak Türk Lirası vadeli mevduat hesaplarına Dinamik Hesap faizi kazanılabilecektir.
İlgili dönem içerisinde ekstreye yansıyan satış harcamalarının toplamı, kampanya kapsamında değerlendirilecek olup, ekstreye yansımayan satış harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kredi kartının güncel ekstresi dikkate alınacaktır. Harcama toplamı hesaplanırken taksitli harcamalarda taksit tutarı ilgili ayların ekstrelerine dahil edilecektir, ilk ödeme peşin olarak değerlendirilmeyecektir.

Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya şartını sağlayan müşteriler kampanya süresince açacakları Türk Lirası vadeli hesaplar ve bu hesapların yenilemelerinde Dinamik Hesap Faiz oranlarından yararlanabilecektir.

Kampanyadan asıl kart sahibi bireysel müşteriler yararlanabilecektir.

Dinamik Hesap faizi sadece Türk Lirası vadeli hesaplar için geçerli olup, vade sürelerine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Vadeli hesap açılışlarında tutar ve oranlar değerlendirilirken toplam vadeli mevduat bakiyesi göz önünde bulundurulur. Bu tutara tüm Türk lirası, Yabancı Para ve Altın vadeli mevduat hesapları dahildir.

Hesaba vadesinden önce para yatırılır ya da hesaptan vadesinden önce para çekildiği takdirde bu hesap standart internet şube faizi ile yenilenir. Ancak kampanya şartları sağlanıyorsa, Dinamik Hesap faizi ile yeni bir hesap açılabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler ve bu işlemlerin ekstreleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Ayrıntılı bilgi ile güncel vade ve oranlar için http://ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/mevduat/dinamik-hesap-faizi/dinamik-hesap-faiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş Dinamik Hesap faiz oranını, kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.