Magazin

Zeynep Bastık ile Tolga Alkış’tan kötü haber: Böyle duyurdular!

Zeynep Bastık ile Tolga Alkış çiftinden kötü haber geldi. Çift, evleneli bir yıl dolmadan boşanma kararı aldı. Çıkan boşanma haberlerinin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Zeynep Bastık, ‘Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik.’ diyerek açıklamasına devam etti.

EVLENELİ BİR YIL DOLMAMIŞTI

Tolga Alkış-Zeynep Bastık çifti boşanıyor. Üç yıllık birlikteliğin ardından evlenen çift, sürpriz şekilde boşanma kararı aldı. Evlilikte bir yıl dolmadığı için kanunen boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye başvuru için beklediği öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPTI

29 yaşındaki şarkıcı, gündem olan haber sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.