Magazin

Zerrin Tekindor’un gençliği diye iddia edilen fotoğraf kime ait çıktı?

Bir Instagram sayfası tarafından 4 Temmuz 2021 tarihinde sanatçı Zerrin Tekindor’un gençliği olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı. Gönderi 970 binden fazla görüntülenme alırken 9 bine yakın da beğeni topladı.

Sanatçı Zerrin Tekindor’un gençlik fotoğrafı olduğu iddia edilen fotoğraf, dansçı Burçin Orhon’un gençliğine ait. Orhon, onaylanmış Instagram hesabından bu fotoğrafı 2020 yılında paylaşmış. Fotoğrafın çekildiği yılın da 1978 olduğunu belirtmiş. 1962 yılında İstanbul’da doğan Orhon, bu fotoğrafta 16-17 yaşlarında. Fotoğrafta gözleri renkli çıksa da aslında gözlerinin renginin kahverengi olduğunu da belirtmiş. Orhon’un gençlik fotoğrafları “nostaljik paylaşımlar” başlığı altında başka haber sitelerinde de paylaşılmış.

Oyuncu, tiyatrocu ve ressam olan Zerrin Tekindor’un gençliğine ait fotoğraflar Burçin Orhon ile benzerlik göstermiyor. Tekindor’un oğlu Hira Tekindor annesinin seneler önceki fotoğrafını Zerrrin Tekindor’un da takip ettiği Instagram hesabından paylaşmış. Sanatçının gençlik yıllarında da dudağının kenarından beni bulunuyor.

photo_5

Ayrıca ulusal basında “ünlülerin gençlik fotoğrafları” adı altında yapılan haberlerde Zerrin Tekindor’un çok daha genç olduğu fotoğraflar paylaşılmış. Burada da Tekindor’un yüzündeki ben rahatlıkla görülebiliyor.