Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Zam haberinden sonra indirim de geldi! Benzin motorin ve LPG’ye rekor indirim geldi: Yıl sonuna kadar devam edecek

Petrol Ofisi tarafından kampanya duyurusu yapıldı. Bu duyuruda “Kendi kampanyanızı seçmeye hazır mısınız? Petrol Ofisi Mobil Uygulamasını indirin, kampanyanızı seçin, kazanmaya başlayın.” ifadelerine yer verildi. Bu noktada otomobil sahipleri kendisi kampanyasını seçebilecek ve bu katılım sağlanan kampanya ile kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan indirim yapılacak.

KAMPANYANI KENDİN SEÇ

Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçerek, hediye yakıt tutarınızı kendiniz belirleyebileceğiniz belirtilen duyuruda bunun için tek yapmanız gereken katılmak istediğiniz kampanyayı seçmek ve ardından 31 Aralık 2022 kampanya bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi istasyonlarımızdan mobil uygulamaya kaydettiğiniz plaka ya da Positive Card’ınızla kampanya kapsamında yakıt alımlarınızı gerçekleştirmek olduğu aktarıldı.

Ayrıca yapılan duyuruda kampanya kapsamında yapacağınız; 200 TL ve üzeri 3. yakıt alımınıza 20 TL, 500 TL ve üzeri 3. yakıt alımınıza 50 TL, 800 TL ve üzeri 3. yakıt alımınıza 100 TL değerinde yakıt hediye kampanyalarından birini seçerek katılım sağlamanız gerektiği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Kampanyanızı seçin, 100TL’ye varan puan kazanın” kampanyasından faydalanmak için mobil uygulamaya yakıt alınacak plaka ile kaydolmak ya da kullanılan Positive Card’ı mobil uygulama üzerinden kaydetmek gerekmektedir. Kampanya içeriğinde size uygun kampanyayı seçip “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir.

Kampanya, kayıtlı Plaka ya da Positive Card ile, kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak olan yakıt alımlarında geçerlidir. 100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir.

Kampanya kapsamında en fazla 100TL kazanabilirsiniz.

Kampanyada kazanılan puanlar kampanya şartları gerçekleştiğinde anında yüklenir ve 15.01.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir.

Aynı gün aynı istasyondaki ilk alım kampanya kapsamında değerlendirilir.

1 KEZ YARARLANILABİLİR

Katıldığınız kampanyayı değiştirmek isterseniz 0555 675 55 55 numaraları Müşteri Danışma Hattını arayabilirsiniz. Bir müşteri sadece 1 kampanyadan tek bir defa faydalanabilir.

Petrol Ofisi gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir. İndirimli kartlara ait işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.

Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen ve kampanyaya katılmayan kişiler kampanyadan faydalanamazlar.