EkonomiGündem

Zam gelmeden hemen alın! 5 litrelik sıvıyağ büyük indirime girdi: Kapınıza kadar teslim edilecek

Rusya-Ukrayna gerilimi küresel piyasaları olumsuz yönde etkilerken Türkiye’de sıvıyağ fiyatlarına gelecek zam da gündemden düşmüyor. Yakın zamanda fiyatlara büyük oranda zam geleceği tahmin edilirken vatandaş da sıvıyağı indirimli fiyattan almak için araştırmalara başladı.

Özellikle şu dönemde bütçeleri biraz zorlayarak 5 litrelik yağ alışverişi yapmakta fayda var. Piyasaya bakıldığında ise 200 lira hatta daha da üstünde fiyatlar görülüyor.

5 litrelik sıvıyağlar, büyük zam gelmeden evlerde yağ stoku yapmak için en iyi tercih. Üstelik arama motorunuzda yapılacak basit aramalarla indirimli ürünleri bulmak da mümkün. Örneğin TMO ayçiçek yağı PTTAvm sitesi üzerinde piyasanın çok daha uygun fiyatına satışta.

Diğer yandan Hepsiburada üzerinden satışa sunulan 5 litrelik Olin ayçiçek yağı da şu anda yüzde 22 indirimle satışta. Üstelik kargo ücreti alınmıyor. Yağınız birkaç gün içinde kapınıza kadar teslim ediliyor.

Hepsiburada üzerinden kaydınız yoksa kayıt oluşturarak ve adres bilgilerinizi girerek, kaydınız varsa da siteye girişinizi yaparak yağı sepete ekleyebilir, indirimli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.