GündemMagazin

Yusuf Güney’in taksici krizi!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney sosyal medya hesabından paylaştığı kavga görüntüleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Taksiciyle yaşadığı kriz anlarını paylaşan şarkıcı gönderiyi kısa süre sildi.

Yusuf Güney: Devletçi olduğum ve Cumhurbaşkanımızı desteklediğim için müzik piyasasından çoğu kapı açılmadı - Sputnik Türkiye

Yusuf Güney, taksi şoförüyle kavgasını cep telefonuyla kaydedip, sosyal medya hesabından paylaştı. Kavganın nedeninin taksicinin köprü trafiğine girmek istememesi olduğu anlaşıldı. Yaptığı paylaşımda Güney, “Bir buçuk saattir burada taksi bekliyorum. Ağabeyimiz karşıya geçmek istemiyormuş. Neymiş, trafik varmış. Beni ‘İner misin?’ diye tehdit ediyor.” şeklinde konuştu.

37 yaşındaki Güney, ardından, kendisine, “Ağabey beş saat de geri mi döneceğim? Sen beni tehdit ediyorsun ‘Mecbursun’ diye.” ifadelerini kullanan şoföre ise, “Mecbursun. Adam seçiyorsunuz. Ne demek istiyorsun? Artistlik yapma! Ben hatalı değilim.” sözleriyle yanıt verdi. Yusuf Güney’in kısa bir süre sonra paylaşımını Instagram hesabından sildiği görüldü.

“Astral seyahatle uzaya gittim”

Yusuf Güney'den 'Astral seyahatle uzaya gittim' açıklaması! "Çok çalışmak gerek, çok zor ama yapabilirsiniz"

Yusuf Güney geçtiğimiz günlerde yaptığı uzaya gittim açıklamasıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Tartışma yaratan bu açıklamasından sonra reklam yapıyor, kafayı yedi gibi yorumlar alan şarkıcı kendini savundu. Güney, “Bir de dalga geçmişler, ‘Bu da kafayı yemiş, bunu da kaybettik, reklam yapıyor, bitti gündemde kalıyor’ diye. Şimdi gelin bunlara metafiziği astral seyahati, ruh dinginliğini, etki tepki yasasını ve ruhu ve rüyalarınızı kontrol etmeyi anlatın.”

“Çok çalışın, araştırın”

Astral seyahatle uzaya gittim' diyen Yusuf Güney 'ne deliyim ne de veli' dedi açıkladı: Sessiz bir ortam ve yanınızda... - Galeri - Takvim

Sözlerine, “Neyse merak edenler için söylüyorum kardeşlerim maddenin yani şu anki zamanın boyutun içinde yaşayan bizler ruhani yani gerçek olan zamana geçiş yapabiliriz. Çok çalışmak gerek çok zor ama yapabilirsiniz. Zaman ve mekan algısı bitiyor. Özgürce her yere bilip bilmediğiniz görüp görmediğiniz her yere gidebilir iç benliğinizle yüzleşebilirsiniz, araştırın.” şeklinde devam etti.