DepremlerGündemİzmir Haberleri

Yurtiçi Kargo 91 saatin sonunda enkaz altından kurtarılan minik Ayda’nın eğitim masraflarını üstlendi!

İzmir'de meydana gelen depremde enkaz altında kalan minik Ayda bugün canlı bir şekilde enkazdan kurtarılarak bir kez vatandaşları sevinç gözyaşlarına boğdu. Yurtiçi Kargo sosyal medya hesabından minik Ayd'nın eğitim masraflarını üstleneceğini duyurdu.

İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından Bayraklı’da bazı binaların yıkılması üzerine vatandaşlarımız enkaz altında kalmıştı.

AYDA HEPİMİZE UMUT OLDU

İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye’nin gözleri enkaz altında kalan vatandaşlarımızdan gelecek güzel haberlere kitlenmişti. Aradan geçen saatlerin ardından umutların azaldığı bir anda arama kurtarma ekiplerinden gelen güzel haberle yeniden umutlarımız yeşerdi. 91 saatlik çalışmaların ardından arama kurtarma ekipleri 4 yaşındaki Ayda’ya ulaştı.

YURTİÇİ KARGO’DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Yurtiçi Kargo Ayda’nın enkaz altından kurtarılmasının ardından yaptığı, “Mucizenin adı Ayda! Şube müdürümüz Uğur Gezgin’in 4 yaşındaki kızı Ayda tam olarak 91 saat sonra enkaz altından kurtarıldı. Mutluluğumuzu tarif edemiyoruz” açıklamasıyla Ayda’nın şirket çalışanlarının kızı olduğunu duyurmuştu. Şirket sosyal medya hesaplarından daha sonra yaptığı açıklama ile minik Ayda’nın tüm eğitim masraflarını üstleneceğini de açıkladı.

Yurtiçi Kargo tarafından yapılan o açıklama şöyle;

“Ayda bizim kızımız! 91 saat sonra enkazdan sağ kurtulan Ayda’mızın tüm eğitim masrafları şirketimiz tarafından karşılanacaktır.”