Ekonomi

Yüksek tutarlı nakit ihtiyaçları için kredi kampanyası başlatıldı!

Ziraat Bankası tarafından yüksek tutarlı nakit ihtiyaçları için yeni bir kredi kampanyası başlatıldı. İpotekli bireysel finansman kredisi kampanyası “Yüksek Tutarlı İhtiyaçlarınıza Uzun Vade, Düşük Tutarlı Ödeme!” sloganı ile duyuruldu. Ayrıca bu kampanya hakkında Ziraat Bankası tarafından şu açıklama yapıldı:

“Yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için hemen ipotekli bireysel finansman kredimize başvurun, uzun vade olanakları sayesinde ödemelerinizde zorluk yaşamayın.”

KREDİ AZAMİ LİMİTİ

Söz konusu kredi kampanyasında azami kredi limitinin konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için ekspertiz değerinin %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar kullandırılacağı belirtildi. Ayrıca 36 ay vade imkanı bulunduğu da vurgulandı.

BAŞVURU YERİ 

Tüm bunların yanı sıra ipotekli bireysel finansman kredisi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar işlemlerini sadece Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapacakları bildirildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Ayrıca kredi kampanyasının özellikleri şöyle oldu:

Kullandırılabilecek azami kredi limiti; konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için ekspertiz değerinin %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar kullandırılır.

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlin​de ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

Detaylı bilgi ve gerekli belgeler için TIKLAYIN.