Ekonomi

Yüksek tutarlı nakit ihtiyaçları için ipotekli finansman kredisi başlatıldı

Yüksek tutarlı nakit ihtiyaçları için kamu bankası tarafından ipotekli bireysel finansman kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyasında uzun vade imkanları ile yüksek tutarlı kredi kullanılabileceği ifade edildi.

Bu kredi kampanyası hakkında Ziraat Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada “Yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için hemen ipotekli bireysel finansman kredimize başvurun, uzun vade olanakları sayesinde ödemelerinizde zorluk yaşamayın.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU VE AZAMİ LİMİT

Söz konusu kredi kampanyasına başvuruların Ziraat Bankası şubelerin üzerinden yapılacaktır. Bu kredi kampanyasında kullandırılacak olan azami kredi limitinin konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için ekspertiz değerinin %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar olduğu ifade edildi.

Söz konusu açıklamada 36 aya kadar vade imkanı bulunduğu belirtilerek krediye konu gayrimenkulün ipotek tesis edileceği vurgulandı.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Kamu bankası tarafından duyurulan kredi kampanyasının özellikleri şöyle oldu:

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlin​de ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

Detaylı bilgi ve gerekli belgeler için TIKLAYIN.