Kaza, sabah saat 05.00 sıralarında Kaman-Ankara kara yolu üzerindeki Karakeçili Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Tekirdağ-Kayseri seferini yapan 38 ADF 410 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

İzmir'de Karşıyaka ve Çiğli'deki yangınlarda gelişme: Kontrol altına alındı!
İzmir'de Karşıyaka ve Çiğli'deki yangınlarda gelişme: Kontrol altına alındı!
İçeriği Görüntüle

92 YAŞINDAKİ YOLCU HAYATINI KAYBETTİ, 40 YARALI VAR

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada kimliği henüz açıklanmayan 92 yaşındaki yolcu hayatını kaybetti, 40 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerinde incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, otobüste 38 yolcu, 2 şoför ve 1 muavin bulunduğunu belirterek, sabah saatlerinde oluşan kırağının yolu kayganlaştırdığını ve kazanın bu nedenle meydana geldiğini söyledi. Sarıibrahim, yolcuların emniyet kemeri kullanmasının önemine de dikkat çekti.

Kazanın ardından otobüs şoförü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.