Kültür Sanat

Yoğun bakıma kaldırılan Sadakatsiz dizisin başrol oyuncusundan kötü haber!

Covid-19 virüsüne yakalanan usta dizi ve sinema oyuncusu Burak Sergen geçtiğimiz günlerde solunum güçlüğü nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve ardından yoğun bakıma alınmıştı. Sadakat Dizisi oyuncularından Sergen’in sağlık durumu hakkında bugün kötü bir haber geldi. Burak Sergen’in son sağlık durumu hakkında bilgi veren oğlu Cansın Sergen, babasının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, yakalandığı korona virüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirtildi.

11 YAŞINDAKİ OĞLU DA KORONAYA YAKALANDI

2018 yılında Burak Sergen ile boşanan Işıl Sergen, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda oğlunun koronavirüse yakalandığını duyurdu. 11 yaşındaki Cansın Sergen’in sağlık durumu hakkında açıklama yapan anne Sergen, “Bu sabah gün aymak zorunda çocuğum için. Bitkinim çok… Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın’la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Kovid-19’u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur” ifadelerini kullandı.