Gündem

Yine kadın cinayeti! Eşi tarafından 3 çocuğunun gözü önünde vurularak öldürüldü!

Malatya’da çok sayıda suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen 40 yaşındaki Mehmet Taş sabaha karşı eşi Selda Taş ile aralarında nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşadı. Tartışma büyüdüğü sırasında Mehmet Taş, eşini tabancayla başından vurdu. Selda Taş, kanlar içinde yere yığılırken, silah sesi üzerine çevredekiler polisi aradı.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Selda Taş, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Koca Mehmet Taş ise, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyet müdürlüğünde sorguya alınan ve üzerinde bir miktar uyuşturucu bulunan Mehmet Taş’ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenildi.

3 ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Anneleri gözleri önünde öldürülen çiftin 3 çocuğu, polise babalarının sürekli uyuşturucu kullandığını anlatarak, “Babamız uyuşturucu kullanırdı. Babam, annemle sürekli kendisini aldattığı şüphesiyle kavga ediyordu” dediler.

TUTUKLANDI

Eşi Selda Taş’ı başından vurarak öldürdükten sonra polisler tarafından yakalanan Mehmet Taş, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kocası tarafından öldürülen Selda Taş ise Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.