Gündem

Yine indirim marketi yine skandal! Bu kez kullanma tarihi geçmiş sucuklar indirimde

Son günlerde indirim marketlerde tarihi geçmiş ürünlerin indirime koyularak hızlıca satılması konuşuluyor. Özellikle BİM ve A101 marketlerde yaşanan bu görüntülere bir yenisi eklendi. Kahramanmaraş’taki A101 market şubesinde son tüketim tarihi geçmiş olan sucukların indirimli olarak satışta olduğu ortaya çıktı.

Dev zincir marketlerde skandallar bitmiyor. Şimdi de Kahramanmaraş’ta bulunan A101 market zincirinin bir şubesinde son tüketim tarihi geçmiş olan sucukların hala raflarda satışa sunulduğu görüldü. Bir sosyal medya kullanıcısı gördüğü fotoğrafı ve detayları paylaştı.

Tarihi Geçmiş Ürünler Yüzde 15 İndirimle Satılıyor

25 Eylül’de çekilen fotoğraflarda gözüken ‘Cumhuriyet’ marka sucukların son kullanma tarihinin 2 gün geçtiği ayrıca ürünlerin yüzde 15 indirimle satıldığı ortaya çıktı.

Ürünler Satışta Değil Denildi

Müşterinin, mağaza personelini uyardıktan sonra ise “Ürünler satışta değil” cevabını aldığı iddia edildi. Ayrıca, marketin aynı şubesinde bazı ürünlerin raftaki fiyatı ve kasadaki fiyatının farklı olduğu öne sürüldü.

A101’de Denetim Var

Bugün bir sosyal medya kullanıcısı, A101 markette et ve süt ürünlerinin tutulduğu buzdolabının içinde gezinen kedi fotoğraflarını “A101’de denetim var” notuyla paylaştı.

Kurtlanmış Yumurta Satılıyor

Geçen hafta da A101 zincir market müşterisi, mağazadaki yumurtaların kurtlandığını görüntüledi. Yumurtaların üzerinde yumurtlama tarihi olmadığı öne sürüldü.