İzmir Haberleri

Yılmaz Özdil’den koronavirüsü iddiası! “İzmir tehlike altında”

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil gazeteci Ruhat Mengi'nin YouTube programı Her Açıdan TV'ye konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz Özdil koronavirüsü tehlikesinin ciddiye alınmamaasını eleştirirken İzmir ile ilgili flaş iddialarda bulundu. Özdil, İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer'in koronavirüsü vaka sayısının açıklaması gerektiğini bildirdi.

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, gazeteci Ruhat Mengi’nin YouTube programı Her Açıdan TV’ye konuk oldu. Gazeteci Yılmaz Özdil İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer’e çağrıda bulundu.

BAŞKAN SOYER’E ÇAĞRIDA BULUNDU
Koronavirüs tehlikesinin ciddiye alınmamasına tepki gösteren Özdil, İzmir ile ilgili ise çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. İstanbul’dan sonra virüsten en büyük darbeyi yiyen kentin İzmir olduğunu vurgulayan Özdil, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e rakamları açıklaması çağrısında bulundu.

Yılmaz Özdil’in neden bu verileri İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nden istemek yerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den istediği ise merak konusu oldu.

“İSTANBUL’DAN SONRA EN BÜYÜK DARBEYİ İZMİR YEDİ”
Yılmaz Özdil şu çarpıcı ifadeleri kullandı: “Üzülerek söylemem gerekir ki bu meselede İstanbul’dan sonra şu anda en büyük darbeyi yemiş olan şehir İzmir. Buradaki rakamlar benim elimde var. İzmir’i yöneten, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere topluma bu rakamları açıklamak zorundalar. İnsanların alarm durumuna geçmesi lazım.”