Magazin

Yılmaz Kunt Mucize Doktor kadrosuna mı dahil oldu? Yılmaz Kunt kimdir? Kaç yaşında?

FOX TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisine transfer olacağı konuşulan Yılmaz Kunt hayranlarını meraklandırdı. Her perşembe günü milyonlarca dizi severi ekran başına kilitleyen dizi Mucize Doktor‘da yeni oyuncu heyecanı yaşandı. Gelen bilgilere göre başarılı oyuncu Yılmaz Kunt, Mucize Doktor MF Yapım ile dizi hakkında görüşme aşamasına geçti. 

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın tıp fakültesini birincilikle bitirip asistan cerrah olarak bir hastanede çalışmasını ve gelişen olayları konu alan Mucize Doktor dizisi, ilk bölümlerinden itibaren televizyon ekranlarında rating rekorları kırıyor. Dizinin orijinal versiyonu ise bir Kore dizisi olan Good Doctor. Kore versiyonundan uyarlanan Mucize Doktor, Türk dizi sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Peki Mucize Doktor‘un oyuncu kadrosuna geçeceği konuşulan Yılmaz Kunt kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

İşte cevaplar…

YILMAZ KUNT KİMDİR?

Şu anda hala Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde  Berk Koşar karakterini canlandıran Yılmaz Kunt 19 Kasım 1994’te Ankara’da doğdu. Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. 2015 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Gülümse Yeter dizisi ile yaşayan Yılmaz Kunt, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Berk karakterine hayat vermektedir. Yılmaz Kunt, 1,89 metre boyunda, 80 kilo ve Akrep burcudur.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Yılmaz Kunt’un rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Afili Aşk (Berk Koçar) (TV Dizisi)
2016 – Gülümse Yeter (Sarp) (TV Dizisi)

Bir yanıt yazın