GündemMagazin

Yıllar önce boşandılar şimdi aynı dizide olacaklar! Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu barıştı mı?

Küçük Ağa dizisinde birlikte rol alan ve partnerliği aşka dönen çift Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu 2017 yılında boşanmıştı. Yıllar sonra Fox TV’nin başarılı yapımı Son Yaz dizisi için bir araya gelecekler.

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay'ın boşanma nedeni belli oldu | H. Bunu Konuşuyor Haberleri

İkilinin ayrıldıktan sonra birlikte rol alacağı ilk proje Son Yaz değil ancak yine de sevenleri duruma hem çok mutlu oldu hem de şaşırdı. Ayrıldıktan sonra birlikte Deliormanlı filmi için de kamera karşısına geçmişlerdi. Birce Akalay son olarak Babil dizisinde sevenleriyle buluşmuştu.

Son Yaz dizisinde izleyiciyi yeni sezon için büyük değişimler bekliyor. Dizide adeta yaprak dökümü yaşandı ve oyuncu kadrosunda büyük vedalar yaşandı. Dizide Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit‘in ayrılığından sonra diziye kadın başrolün dahil olacağı tahmin ediliyordu. İddiaya göre Birce Akalay ve O3 medya arasında görüşmeler sürüyor. Bu durum güzel oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Dizideki farklılıklar yalnızca kadronun değişmesi ile sınırlı kalmayacak. İlk sezon çekimleri İzmir Çeşme’de gerçekleşmişti. Yeni sezon ise İstanbul’da çekilecek. Yeni karakterler ve yeni hikayelerle birlikte dizinin geleceği merak konusu oldu.

Neler olmuştu?

Kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit, Sinan Tuzcu, Yasemin Yazıcı, Halil Babür, Şebnem Dönmez, Emre Karayel gibi isimlerin yer aldığı Son Yaz’da büyük ayrılıklar devam ediyor. İlgiyle takip edilen dizinin üstünde kara bulutlar geziyor. Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim ve Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün Gökalp Taşkın arasındaki hem heyecan dolu hem komedi ilişkiyi seyirciye samimiyetle yansımıştı. Ancak Funda Eryiğit ve Olgun Toker sonrası Ali Atay’ın da Leyla ile Mecnun dizisine başladığı bu nedenle ayrılacağı iddia edilmişti. Ali Atay’dan haber doğrulanmadan 3 başrol daha birden daha ayrılık haberini açıkladı.