Magazin

Yılın aşk bombası patladı! Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler birlikte görüntülendi!

Hadise ile olan ilişkisi ve özel hayatına dair ortaya atılan iddialar ile gündemden düşmeyen Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gece herkesi şaşkına çeviren bir isim ile görüntülenerek yılın bombasını patlattı.

ORTAYA ÇIKTI!

Bir süredir ismi magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Dinçerler, son olarak boşanma aşamasında olduğu 4,5 aylık eşi ünlü şarkıcı Hadise ile boşanma kararlarına ilişkin bir paylaşım yayınlamış ardından da Instagram ve Twitter hesaplarını kapatarak sessizliğe bürünmüştü. Sessiz kaldığı süre esnasında erkek arkadaşları ile birlikte Rodos’a giderken görüntülenen Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz akşam ortaya çıktı.

Bir mekana, arkadaşları ile birlikte eğlenmeye giden iş insanı Mehmet Dinçerler, keyifli halleri ile dikkat çekti. Ayrıca Dinçerler bir süre kapatmış olduğu Instagram ve Twitter hesaplarını tekrar geri açarak yeni bir sayfa açtığını da gösterdi.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER!

Bir süredir sessizliğini koruyan ve röportaj vermekten de çekinen iş insanı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz akşam ortaya çıktı. Arkadaş grubu ile eğlenirken bir mekanda görüntülenen Mehmet Dinçerler, yanında olan isim ile resmen şaşkınlık yarattı. Hülya Avşar’ın Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, Mehmet Dinçerler’in masasında oturan arkadaş grubunun içerisinde yer aldı. Bir süre sonra dağılan arkadaş grubuna rağmen birlikte kalıp eğlenmeyi tercih eden Çilingiroğlu ile Dinçerler’in samimi halleri, dikkatlerden kaçmadı.

BOŞANMA DAVASI SÜRÜYOR!

Geçtiğimiz yıl hızlı bir şekilde ilişkiye başlayan ve ardından da aynı hızda evlenme kararı alan Hadise ile Mehmet Dinçerler, nisan ayında Çırağan Sarayı’nda sessiz sedasız dünya evine girmişti. Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları söylenen ünlü çift, geçtiğimiz hafta bombayı patlatarak ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Haberi Instagram hesabından duyuran Hadise, Dinçerler ile anlaşmalı boşanamadıkları için boşanma davası açtığını belirtti.