Magazin

Yıldız Tilbe’den şoke eden O Ses Türkiye iddiası: Tüm gözler Acun Ilıcalı’da!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, yeni bir iddia ile gündeme geldi. İddia sahibi ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, fenomen yarışma programının bu sene yayınlanmayacağını ileri sürdü.

HADİSE VE YILDIZ TİLBE İDDİASI!

Ekranların en uzun süreli ses yarışmalarından birisi olan ve yayınlandığı her sezonda da reyting rekorları kırmayı başaran O Ses Türkiye yarışması, bu sene tekrar gündeme geldi. Bir süredir yalnızca Survivor ve MasterChef Türkiye yarışmaları ile anılan Tv8 kanalının, bu sene yayınlanacak olan O Ses Türkiye yeni sezon için Hadise ve Yıldız Tilbe’ye teklif götürdüğü iddia edildi. İzleyicileri heyecanlandıran bu gelişmeden sonra gözler ünlü isimlere çevrildi.

YILDIZ TİLBE İDDİALARA YANIT VERDİ!

Daha önce de fenomen yarışma programı O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bu sene de kendisine teklif götürülmüş olmasına ilişkin gündeme gelen iddialar ile adından söz ettirdi. Tilbe, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaparak hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye jüri üyeliği için kendisine teklif götürüldüğüne ilişkin ortaya atılan iddialara Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile yanıt veren Yıldız Tilbe, iddiaların asılsız olduğunu ve kendisine teklif gelmediğini belirtti. Ayrıca Yıldız Tilbe “bildiğim kadarı ile bu sene O Ses Türkiye yok” diyerek de yeni bir iddia ortaya attı.

GÖZLER ACUN ILICALI’DA!

Geçtiğimiz günlerde motor kazası geçirerek ölümün eşiğinden dönen ve kazadan kolu kırık ayrılan Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye yarışmasına ilişkin ortaya attığı iddianın ardından gündeme geldi. Medya patronu henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.