Magazin

Yıldız Tilbe’den şaşkına çeviren paylaşım! ‘Zehirli et verin gebersinler’

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımıyla tepki çekti. Tilbe, Twitter hesabından sokak köpekleriyle ilgili  bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede tepki çekti. Sahipsiz köpekler için “Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin” diyen Tilbe’nin paylaşımı tepkilerin odağı oldu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için “Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin” dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.

Türk müziğinin efsane sanatçıları arasında gösterilen başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Tilbe, bu sefer de sokak köpekleri hakkında tepki çekecek paylaşımlar yaptı.

“ZEHİRLİ ET VERİN, GEBERSİNLER”

Twitter hesabını aktif şekilde kullanan Yıldız Tilbe, “Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da” dedi.

‘ÖLDÜRMEYE HAKKI YOK’

Açıklamalarıyla kısa sürede gündem olan Tilbe, paylaşımlarına şu şekilde devam etti: “Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın dahayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan,öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu ano çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum.Sevmek için bir sebep göremiyorum.”