Magazin

Yıldız Tilbe’den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe hayranlarını korkuttu. Aşı karşıtı açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Yıldız Tilbe hastaneye kaldırıldı. Tilbe’nin sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Peki, Yıldız Tilbe’ye ne oldu, neden hastaneye kaldırıldı? Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu nasıl?

Yıldız Tilbe’nin Ulus’ta özel bir hastaneye kaldırıldığı ve ameliyat olduğu haberi sevenlerini üzdü. Son dönemlerde yaptığı aşı karşıtı açıklamalarıyla adından söz ettiren Tilbe’nin sağlık durumunun nasıl olduğu, sevenleri tarafından araştırılıyor.

YILDIZ TİLBE’NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

55 yaşındaki ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin, kadınsal bir hastalık nedeniyle hastaneye yatırıldığı belirtildi. Başarılı şarkıcının rutin kontrol için hastaneye gittiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

AŞIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Yıldız Tilbe, koronavirüs aşısı için şu ifadeleri kullanmıştı:

İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, ‘Bir şey olursa sorumlu değiliz’ dediği bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa, 44 aşı mı vurulacak, ne oluyoruz?