Ekonomi

Yeşil Işık Taşıt Kredisi duyuruldu! Sıfır veya ikinci el arabanızı şimdi alın 3 ay sonra ödeyin

Halkbank tarafından yeşil ışık taşıt kredisi kampanyası duyurularak taşıt kredisi kapsamında faiz oranları da paylaşıldı. Kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Bankamız tarafından kolay araç sahibi olabilmeniz için sizlere sunulmuş olan düşük faizli taşıt kredisidir.” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLE

Halkbank tarafından bu kredi kampanyasının avantajları da paylaşıldı ve sıfır KM aracı hemen alıp ödemelerin 3 ay sonra başlayabileceği ifade edildi. Bununla birlikte ödeme koşulları da “Bankamızdan kullanmış olduğunuz 30.000 TL* tutarındaki kredinizi, %1,77 faiz oranı ile 48 aya varan vade ve 1.002,90 TL taksitle ödeyebilirsiniz.” şeklinde belirtildi.

ÖRNEK ÖDEME 

30 bin lira kredi kapsamında 48 ay vade ve yüzde 1,77 faiz oranı ile aylık ödeme 1002 lira oluyor. İkinci el taşıt kredisinde de örnek ödeme kapsamında 30 bin lira kredi 48 ay vade ve yüzde 1,79 faiz oranı ile toplam ödeme 1007 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Halkbank tarafından paylaşılan Yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar işlemlerini sadece Halkbank şubeleri üzerinden yapabileceklerdir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.