Ekonomi

Yeni yıl kredisi kampanyası duyuruldu! SMS ile başvuruyla paranız hesabınıza geçsin: 3 ay geri ödeme yok

Vakıfbank tarafından yeni yıl kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile SMS ile başvuru yapılması suretinde 3 ay geri ödemesiz kredi alabilirsiniz. Bu kredi için 5724’e SMS gönderilecek ve başvuru yapılacak. Bu kredinin aralığı 3 bin lira ile 125 bin lira olarak belirtildi.

Vakıfbank tarafından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada “Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için Yeni Yıl Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da Yeni Yıl Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU ŞEKLİ 

Bu krediye başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms göndermek sureti ile yapacaklardır.

GERİ ÖDEME AVANTAJLARI 

Bu kredi ödemeleri aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay geri ödemesiz dönemli eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak yapılabilir.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi için 36 ay vade ve yüzde 1,52 faiz oranı kapsamında aylık taksit tutarı 1906 lira olurken 250 lira kredi tahsis ücreti alınacak ve yıllık efektif faiz oranı yüzde 24,6980 olacak.

Detaylar için TIKLAYIN.