Ekonomi

Yeni Fiyatlara Göre 50 Bin Liraya Kadar İkinci El Arabalar

Çeşitli bankalar tarafından farklı farklı kredi kampanyaları devreye alındı. Bu krediler ile hareketlenen otomobil piyasası için vatandaşların bazı araştırmaları bulunuyor. Buna göre vatandaşlar tarafından 50 bin liraya kadar alınabilecek ikinci el arabalar araştırılıyor.

Vatandaşlar tarafından çeşitli ilan sitelerinde ikinci el otomobiller araştırılıyor. Bilindiği gibi normalleşme süreci kapsamında kamu bankaları tarafından çeşitli kredi kampanyaları devreye alındı. Buna göre düşük faizli konut kredisi, taşıt kredisi, sosyal paket kredisi ve tatil kredisi veriliyor. Bu krediler kapsamında taşıt kredisi için bankaların anlaşmalı olduğu markalar ve modeller için kredi verilecek ve alınabilecek olan ikinci el araçların en fazla 7 yaşında olması gerekmektedir.

Bunun dışında başka bankalardan kredi alacak olan vatandaşlar 50 bin liraya kadar alınabilecek olan arabaları araştırmaya başladı.

ALINABİLECEK OLAN OTOMOBİLLER

Çeşitli ilan sitelerinde modellere göre 50 bin liraya kadar otomobil fiyatları belirtildi. Ancak model yılına göre fiyat belirlendiğinden dolayı alınabilecek olan otomobil fiyatları değişiklik gösteriyor. İşte alınabilecek olan otomobiller:

Volkswagen Polo 1.6

50 Bin Lira,

Nissan Primera 1.6

50 Bin Lira,

Ford Focus 1.6

50 Bin Lira,

Peugeot 407

50 Bin Lira,

Renault Clio

45 Bin Lira,

Hyundai Getz

45 Bin Lira,

Toyota Yaris

45 Bin Lira,

Fiat Palio

35 Bin Lira,

Opel Corsa

35 Bin Lira,

Renault Megane

35 Bin Lira,

Ford Mondeo

25 Bin Lira,

Rover 214

25 Bin Lira