İzmir Haberleri

Yeni Bayraklı İlçe Başkanı Susmuş'un ilk ziyareti Sandal'a oldu

Hafta sonu yapılan kongrenin ardından, mazbatalarını alarak göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a ziyarette bulundu. Yeni yönetimi kutlayan Başkan Sandal, ilçe örgütüyle birlikte Bayraklı’da nitelikli işler yapacaklarını söyledi.

Ziyarete İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un yanı sıra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Kaygül, Mehmet Kaya, Serkan Yıldırım, Tansel Namlıses, Teoman Karaca, Zuhal Eroğlu, Zöhre Benk, Mahir Mumcu, Ozan Uludağ, Melis Kırıcı, Kadir Gören, Hülya Devrilen Akay, Volkan Yıldız, Nazire Oktar, Cemile Hangün, Ali İzzet Uğur katıldı.

Bayraklı’nın, İzmir’in yeni kent merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Sandal, sözlerine şöyle devam etti: “El birliğiyle Bayraklı’yı sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kentlerinden biri yapacağız. Buna gücümüz ve enerjimiz var. Birlikte, altından kalkamayacağımız hiçbir sorun yok.”

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, “Bayraklı’da yepyeni bir kadroyla, yepyeni bir sayfa açtık. Biz burada partimizin başarısı için çalışacağız, belediyemizin başarısı için çalışacağız. Hedefimiz partideki ayrışmayı yok etmek. Herkesin omuz omuza mücadele edeceği bir sahayı yaratmak. Yeni bir belediye başkanı var. Örgütün başında yeni biri var. Her şey çok daha güzel olacak. Çok çalışkan bir kadroyla yola çıktık. Burada partimiz büyüyecek, belediye başkanımız büyüyecek. Bu partimize yansıyacak” dedi.

Bir yanıt yazın