Kamu

Yazılı ve sözlü sınav yapılmadan personel alımı yapılacak: Devlet kurumu duyurdu!

Devlet çatısı altında çalışmak isteyenler için yeni ilanlar yayınlanıyor. Son yayınlanan ilanlar arasında ise Pamukkale Üniversitesi’nin ilanı dikkat çekti. Devlet üniversitesi tarafından verilen ilanda, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı bildirildi.

Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli kadrosu için alım yapacağını duyurdu. Üniversite tarafından verilen ilanda alımların hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli kadrosunda yapılacağı görüldü. Yapılacak alımlar için yapılan açıklamada, “Belirtilen unvanlarda 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın (Eczacı unvanı hariç) sözleşmeli personel alınacaktır.” İfadeleri kullanıldı. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, en geç 28 Eylül 2021 mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Başvurular www.pau.edu.tr adresinden çevrim içi olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Süresinde yapılmayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle zamanında yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.