Yaşam

Burun Estetiği

Burun estetiği hem daha güzel bir burun görünümüne sahip olmak hem de rahat nefes almak için gereklidir. İnsanlar fark etmemelerine karşın burunlarının iç kısımlarında nefes almalarına mani olan belli oluşumlar baş gösterebilmektedir. Burun estetiği ile birlikte oluşumların ortadan kalması, burnun yapısının yüze uygun hale getirilmesi sağlanmaktadır.

Burun Estetiği Hakkında

Burnun iç ve dış yapısını değiştiren operasyonların yapısını değiştiren operasyonlar acil bir durum olmadıkça on sekiz yaşın altındaki bireylerde uygulanmamaktadır. Günümüzde burun estetiği yaptırmak isteyenlerin iz kalıp kalmayacağı düşüncesi merak ettikleri bir diğer konudur. Artık estetik sırasında gizli dikiş yöntemleri takip edilmektedir. Bu da operasyonların herhangi bir iz kalmadan tamamlanmasını sağmaktadır. Üstelik estetik sonrasında bir ertesi gün taburcu olunması da olanaklar dâhilindedir. Uzmanların önerilerini dikkatli bir şekilde takip edenler burun estetiği sonrasındaki iyileşme dönemini de rahat bir şekilde geçirmektedir.

Operasyon sonrasında burunda sargıların yanı sıra koruma amaçlı bir de atel takılmaktadır. Atel, uzmanların birinci hafta muayenelerinde çıkarılmaktadır. Enfeksiyon riskini minimumlara indirmek için burun iç kısmına yapılan pansumanın ise iki haftaya kadar devam etmesi istenmektedir. Fakat pansumanın yapılması da atelin bulunması da estetik operasyon geçiren bireylerin günlük hayatlarına devam etmelerine mani olmamaktadır. Estetik sırasında uzmanların tercih ettikleri modern yöntemler morluk oluşma riskini de minimumlara indirmektedir. Fakat bazı kişilerin ciltleri oldukça hassas yapıda bulunduğu için on güne kadar hafif morlukların görülebilmesi normal karşılanmaktadır. Özellikle burun estetiği sonrasındaki ilk gecede yastığı olabildiğinde dik konuma getirmek morluk oluşmaması için önerilmektedir. Neredeyse oturur pozisyonda uyunması ve tavsiye edildiği şekilde burun için buz uygulamalarının yapılması da morluk oluşmaması açısından önerilen diğer yöntemlerdendir.

Burun Estetiği Fiyatları

Günümüzde burun için uygulamada olan estetik yöntemleri değişim göstermektedir. Uzmanlar, imkânlara ya da burun muayenelerine göre hastalarına en iyi sonuç alacakları yöntemleri söylemektedir. Bu bağlamda yöntem tercihleri uygulama metodunu da operasyon sırasında ihtiyaç duyulacak materyalleri de değiştirmektedir. Aynı şekilde fiyatlar da uygulanacak yönteme göre değişim gösteren etmenlerdendir.

Detaylı Bilgi Almak İçin Egesante Tıp Merkezi Burun Estetiği Sayfasını Ziyaret Edebilirsiniz: https://www.egesante.com/tr/rinoplasti-burun-estetigi

Bir yanıt yazın