Magazin

Yasak Elma’nın Yeni Sezonunda Şevval Sam’ın Olmayacağı İddia Ediliyordu! Hayranların Meraklı Bekleyişi Sona Erdi! Eda Ece Konuyu Netleştirdi!

Fox TV ekranlarında dile kolay beş sezonu geride bırakan Yasak Elma, uzun soluklu olduğu kadar izlenme oranları da en yüksek dizilerin başında yer alıyor. Yeni sezon öncesinde ise en çok konuşulan konu Şevval Sam ile Berk Oktay’ın diziye veda etmesi oldu. Berk Oktay yaptığı açıklamada kesin olarak ayrıldığını açıklarken, Şevval Sam’ın ayrılığı ise kesinleşmemişti. Sevilen oyuncunun vereceği karar hayranları tarafından merakla beklenirken Eda Ece konuyu açıklığa kavuşturdu.

Şevval Sam’ın Canlandırdığı Karakter Uçurumdan Yuvarlanmıştı!

Entrikalar ile dolu beş sezonu arkasında bırakan Yasak Elma, sezon finali yaptı ve yaz tatiline çıktı. Dizinin son sezonun finali, izleyenlerin kafasında soru işaretleri bıraktı. Son bölümde bir araba kazası yaşanmış ve arabada Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Okay’ın canlandırdığı karakterler yer almaktaydı. Uçuruma yuvarlanan arabada ölen olup olmadığı ise altıncı sezona kalmıştı.

Beşinci sezonunun son bölümünde yaşanan bu olay, gelecek sezon için izleyenleri iyice heyecanlandırmıştı. Diğer yandan ise Berk Oktay ile Şevval Sam’ın diziye veda edeceği iddia edilmekteydi. Hatta sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Berk Oktay, dizinden ayrıldığını sevenleri ile paylaşmıştı. Berk Oktay’ın yer alacağı yeni proje belli olurken, Şevval Sam bu ayrılık iddialarını yanıtsız bırakmıştı.

Eda Ece Açıkladı!

Şevval Sam, setteki çekimler bitmeden tatile çıkmış, dolayısıyla hakkındaki ayrılık iddiaları iyice güçlenmişti. Ancak tecrübeli oyuncu diziden ayrıldığını açıklamamıştı. Şevval Sam konu ile ilgili sessiz kalsa da Eda Ece konuyu açıklığa kavuşturdu.

Disney Plus’ın tanıtım gecesinde kameralara konuşan Eda Ece, Yasak Elma yapımcılarının oyunculara ve set çalışanlarına bir ay tatil verdiğini söyledi. Bir ay sonra ise gelecek sezon hakkında bir toplantı yapılacağını dile getirdi. Ancak Şevval Sam’ın diziden ayrılması gibi bir konunun söz konusu olmadığını söyledi.