Magazin

Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizisi için flaş karar!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için karar alındı. Koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara verilen dizilerin ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu.

Koronavirüs dizi sektörlerini vurdu. FOX TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizisi için flaş bir karar alındı. Sete ara veren üç dizinin de Ramazan Bayramı sonrasında sete çıkması planlanıyordu. Ancak bu plan salgının devam etmesi nedeniyle iptal oldu.

Türkiye’de yavaş yavaş normalleşme evresine geçirilirken dizilerin ne zaman yeni bölümlerinin yayımlanacağı artık merak konusu haline geldi. Evde kalmaktan sıkılmaya başlayanlar dizilerin yeni bölümlerinin heyecanla bekler oldu.

FOX’un Medyapım imzalı Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin bayram sonrası sete çıkması planlanıyordu. Oyuncular ve teknik ekip de hazırlık yapmaya başlamıştı.

SEZONU KAPATMA KARARI ALDI

Ancak kanal ve yapım şirketinin patronu Fatih Aksoy koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldı. Baraj 24 Temmuz’da sete çıkacak.

Diğer diziler de yaz sonunda çekimlerine başlayacak. Fatih Aksoy “Bu sezon bizim için bitti artık” dedi.