Magazin

Yasak Elma dizisinin Kumru’su Biran Damla Yılmaz’dan şoke eden karar: Amerika’dan gelen teklifi reddetti!

Güzelliği ve rol aldığı projelerde sergilediği oyunculuk performansları ile kısa süre içerisinde ekranların en sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, dün Instagram hesabından yayınladığı yeni paylaşım ile sosyal medyanın ve magazin basının gündemine oturdu. Amerikan’ın ünlü bir dizisinden teklif aldığını doğrulayan ünlü oyuncu, teklife verdiği karşılık ile tüm sosyal medya kullanıcılarını adeta şoke etti.

DİZİ TEKLİFİ İDDİASI!

Geçtiğimiz günlerde yeni bir iddia ile gündeme gelen Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Biran Damla Yılmaz, sosyal medyanın ve magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Gündeme bomba gibi düşen iddiaya göre Biran Damla Yılmaz’a Amerika’nın sevilen dizilerinden Dr. Death projesinde rol alması için teklif götürüldü.

İDDİALARI DOĞRULADI!

İlk olarak 2013 yılında dahil olduğu Muhteşem Yüzyıl isimli sevilen dizi ile dikkatleri üzerine çeken Biran Damla Yılmaz, tam 9 yıldır yapımcıları peşinden koşturmaya devam ediyor. Mütevazi tavırlarının yanı sıra oyunculuk performansları ve duru güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu, hakkında çıkan iddialara dün Instagram hesabı üzerinden yanıt verdi.

Amerika’nın suç draması temalı sevilen dizisi Dr. Death projesinden teklif aldığı iddia edilen Biran Damla Yılmaz, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Amerikan suç draması Dr. Death dizisinin çekilecek olan ikinci sezonunda yer almam için teklif geldiği haberleri doğrudur. Yasak Elma’da olmaktan ötürü çok mutluyum, bırakmaya da hiç niyetim yok. Programlar çakıştığı için teklifi kabul etmedik. Bilginize…”

ŞOKE OLDULAR!

Biran Damla Yılmaz’ın kariyerini yurtdışında sürdürme imkanı varken Yasak Elma dizisinin son sezonunda kalmayı tercih etmesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından hayret ile karşılandı.